6.13.2014

Tukiopetuksen paikka

Lainaus poliittiselta rintamalta         (Perussuomalaiset nuoret  nettisivuillaan 12.6.2014)
                      

_______________________________________________________________
Työrauhaa ja toimeentuloa työntekijöille
Perussuomalaiset Nuoret esittää, että pieni- ja keskituloisten ansiotuloverotusta kevennetään poistamalla työnantaja- ja työntekijäliittojen jäsenmaksun verovähennysoikeus. Valtion tuki ei ole perusteltua, sillä liitoilla on miljoonien kiinteistö- ja sijoitusomaisuuden lisäksi varaa maksaa johtajilleen yli 10 000 euron kuukausipalkkoja. Perussuomalaiset Nuoret arvostaa työnantaja- ja työntekijäliittojen edunvalvontatyötä, mutta nykyisen byrokraattisen mallin sijaan haluamme, että veroetu on kokonaan työtä tekevillä käsillä, jotka ovat palkkansa ansainneet.
Laittomat lakot ovat osoitus työtaistelulainsäädännön ongelmista, minkä vuoksi työrauhavelvoitetta on kiristettävä. Lakkojen kohdistaminen asiansa kunnialla hoitaviin yrityksiin tulee tehdä laittomaksi, jos käynnissä ei ole näiden yritysten työnantajaliittoa koskevaa työtaistelua. Perussuomalaiset Nuoret haluaa myös nostaa laittomista lakoista maksettavia sakkoja, jotta ne vastaavat paremmin yrityksille koituvia haittoja. Ruotsissa on näillä keinoilla turvattu työrauha huomattavasti Suomea paremmin.
– Työmies on palkkansa ja oikeutensa ansainnut. Laittomat lakot eivät kuitenkaan palvele työntekijöiden, työantajan eikä varsinkaan isänmaan etua, toteaa Perussuomalaisten Nuorten 1. varapuheenjohtaja Samuli Voutila.
Perussuomalaiset Nuoret on huolissaan Suomen maineesta sijoituskohteena, jos koko maan satamatoiminta voidaan sulkea yllättäen ilman perusteltua syytä. AKT:n täytyy kertoa käynnistetyn lakon taustalla olevat tekijät koko laajuudessaan.
________________________________________________________________________
Aika Mies kommentoi:
Josvaikka  omaisuutta olisikin ja palkat ja palkkiot pilvissä, niin vähennyksen poisto  ei perussuomalaiselle tuo tilipussiin lisäystä. "Perussuomalaiselle" tarkoittaa ihan tavallista suomalaista.
Pitäisi sanoa perussuomalaisille (Perussuomalaiset rp eikä perussuomalainen rp)  jos "Soinilaisia" tarkoitetaan.
Poistetaan vähennys ja tilipussi kasvaa.
 -  Mielestäni tukiopetus matematiikassa on enemmän kuin tarpeen.
Laittomat lakot eivät mielestäni ole lainsäädännön ongelma.  Laiton mikä laiton!  Perussuomalaiset nuoret haluaa nostaa sakkoja jotta ne vastaavat...   Sakot eivät mene yrityksille, joten "tulosta" sakottamalla ei synny.
Lisätään maksuja/rangaistuksia ja asia hoituu
-  Mielestäni tukiopetus reaalimaailmasta on tarpeen tässäkin..
Työmies on palkkansa ja oikeutensa ansainnut - sanovat ja samalla kumpaakin kaltoin käsittelevät.
 -  Tukiopetuksen paikka tämäkin..
Kapitalisti todellakin on huolestunut sijoituksistaan ja tuotoistaan - ja siksi valitsee minne rahansa  poikimaan.laittaa. Samantekevää  mikä on duunarin (vaikkei olekaan True Finn) palkka, kunhan hengissä pysyy.
Suosittelen Perussuomalaisille Nuorille alle 500€/kk (sis ylityöt, - ei AY-maksuvähennystä)  laivapoikapestiä.. Meinaan jotta "Siperia opettaa"
____________________________________________

PS (post scriptum, jälkikirjoitus) 

Tuollainenkin otsikko tälle päivälle - perjantai 13 - löytyi. Mitähän siitä voisi "veistellä" jos ja kun tietotaito on rajallinen?

Henkilöstön mielenilmaisu sulki Nordean konttorit perjantaina. Pankin työntekijät poistuivat työpaikoiltaan vastalauseena pankin saneerausohjelmalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti